Premier League

Kan bide Ten Hag bagi: Ejerne har sund fornuft

Erik ten Hags job hænger i en tynd tråd efter en ringe sæson. Men hollænderen er sikker på, at klubbens nye ejere er kloge nok til at beholde ham.

Erik ten Hag på sidelinjen for Manchester United.
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Erik ten Hag bliver ikke fyret. Endnu.

Det har flere engelske medier skrevet i løbet af ugen. Og de mener, at Manchester Uniteds nye ledelse først når sæsonen er slut, tager en beslutning om hollænderen.

Umiddelbart ser det ikke godt ud for United-manageren, som er inde i en svær periode med holdet.

Selv tror den tidligere Ajax Amsterdam-træner dog på, at hans fremtid er i Manchester.

– Jeg tror, ejerne har sund fornuft. De kan også se, at når du har 32 forskellige bagkæder, og du har brugt otte forskellige midterforsvarere.

– Vi har ingen venstreback, og så mange skader deruover, så ved det, at det har en negativ betydning, siger han på et pressemøde fredag ifølge SkySports.

På trods af skader og dårlige resultater, så spiller Manchester United FA Cup finale mod Manchester City senere i maj.

Og det er en redningskrans, som Ten Hag kigger efter.

– Vi kæmper stadig. Og vi har en kæmpe finale, som vi er glade for at være i. Det kan blive et højdepunkt i den her sæson.

– Selvfølgelig er vi ikke glade, men vi ved, hvorfor vi underpræsterer. Det er på grund af skaderne, det kan jeg se, når jeg kigger på analyserne, siger han.

Om Erik ten Hag får ret i, at Sir Jim Ratcliffe og resten af den nye INEOS-ledelse kan se fornuften og beholde ham, kan kun tiden vise. Ifølge flere medier har han et halvt ben ude af døren.

Og så kommer dagens citater til at se lidt spøjse ud, hvis han bliver fyret.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P