Oddset Pokalen

Et ben i begge lejre: Glad for SIF – føler med AGF

Daniel A. Pedersen har også prøvet at tabe en pokalfinale med AGF. En kamp som fortsat sidder i fodboldspilleren fra Silkeborg.

FC Nordsjællands Jeppe Tverskov og AB's Daniel A. Pedersen. AB møder FC Nordsjælland i kvartfinalen i DBU pokalen på Right To Dream Park i Farum.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Daniel A. Pedersen har spillet for både Silkeborg IF og AGF.

De to jyske klubber mødtes torsdag i pokalfinalen, som silkeborggenserne som bekendt vandt. Og den nuværende AB-spiller fulgte sine to tidligere klubbers duel. Men det var en svær situation for midtbanemanden.

– Det er to klubber, som begge betyder rigtig meget for mig. Så jeg håbede bare på en god kamp, siger han i et interview med campo.dk.

Målmand og Silkeborg-anfører Nicolai Larsen løftede trofæet til stor jubel for alle med røde hjerter i Parken. Daniel A. glædede sig i situationen, men det gjorde ham samtidig også ked af det.

– Jeg var glad og ked af det på samme tid. Og det havde været det samme, hvis det var gået omvendt.

– Jeg under virkelig AGF-fansene den oplevelse, det er at vinde i Pokafinalen, og jeg føler stadig skyld over, at vi ikke vandt, da jeg var med i 2016, siger han.

Lykkelig Lind til Silkeborg: En tung 9’er der er tørstig!

Dengang for otte år siden spillede AGF mod F.C. København, hvor københavnerne var store favoritter til at vinde. Som de også gjorde.

Men det er stadig noget, som følger Daniel A. Pedersen.

– Det var en en forfærdelig følelse dengang. Og det er noget, som jeg stadig kan gå og tænke på og drømme om.

– Vi var så tæt på, men vi var også underdogs, dengang siger han.

Knækket Mortensen efter pokal-skuffelse: Så tæt på

Denne gang havde aarhusianerne favoritrollen på sin kappe. Men AB-spilleren mener ikke, at sin gamle klub skal være i kulkælderen over ikke at leve op til det.

– De er selvfølgelig skuffede. Men vi skal også huske, at det er et godt Silkeborg-hold, de møder.

– Så jeg forestiller mig, den er svær. Men det er to gode hold og ikke et hold fra 1. division og så et hold i Superligaen. Nogle gange er der også marginaler med i det.

– Og AGF-spillerne skal også huske, at det sgu er flot bare at være i finalen. Det skal de være stolte af, siger han.

Kæmpe stort for Silkeborg

Der må nødvendigvis være stor glæde i Silkeborg dagen derpå. Byens torv er dækket op til fejring, og Daniel A., som er opvokset i byen, glæder sig på byens vegne.

– Det er kæmpe stort for både klub og by, og jeg er så glad for, de får lov at fejre det. Det er jo kun anden gang det sker, så det er flot, siger han.

AB-anføreren er bosat i København, men han var ikke inde at se kampen mellem sine to tidligere klubber. Det kunne også have været en svær balancegang med to ben i begge lejre.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P