3F Superligaen

Sportschef ærgrer sig over loyale Lauritsens stop

Mads Agesen forstår Viborg-spillers karrierestop, men han ærgrer sig også på klubbens vegne. Klubben mister en vigtig kulturbærer, mener han.

Sportscehf i Viborg FF, Mads Agesen, er imponeret over det, cheftræner AJcob Friis har bedrevet i klubben og er glad for forlængelsen.
Foto: Viborg FF

Der står Mads Lauritsen ved siden af ordene loyal og hårdtarbejdende i ordbogen.

Hvert fald i Viborg FF-sportchefen Mads Agesens udgave. Det fortæller han i forbindelse med nyheden om Lauritsens karrierestop.

– Han er en fantastisk person, og han har været en vigtig kulturbærer i klubben. Så selvfølgelig er vi ærgerlige over, at det nu er slut, siger han.

Mads Lauritsens seneste sæsoner har været meget plagede af skader. Hvilket også lægger til grund for karriestoppet. Men også den modgang, har forsvarsspilleren håndteret forbilledligt.

– Mads har været meget seriøs med sin genoptræning, og sideløbende har han brugt de seneste måneder på at lære fra sig i VFF Talent.

– Han er et stort forbillede for alle her, siger sportschefen.

Mads Lauritsen forlader fodboldverden og træder ind i en helt ny karriere til september. Her venter der et graduate-forløb hos Grundfos.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P