LaLiga

Bellingham tvunget til trøjeskifte: Fuldender cirkel

Jude Bellingham er en af de varmeste spillere i Europa. Det betød dog ikke, at han kunne vælge frit mellem alle trøjenumre, da han kom til Real Madrid, men englænderens nuværende rygnummer har fået en helt særlig betydning for ham.

Jude Bellingham jubler efter scoring for Real Madrid.
Foto: Oscar Del Pozo/AFP/Ritzau Scanpix

Jude Bellingham og nummer 5.

Navnet og nummeret er allerede ved at blive ikonisk, efter englænderen har taget den spanske hovedstad med storm.

Bellingham havde dog båret nummer 22 i både Birmingham, hvor han slog igennem, og i Dortmund hvor han fik sit internationale gennembrud. I Real Madrid var det nummer imidlertid optaget af Antonio Rüdiger, hvorfor valget faldt på nummer 5.

Bellingham fortæller til Movistar, hvor stor betydning, det nummer har endt med at få for ham.

– Min far havde altid en Real Madrid-trøje på rundt omkring i huset med ‘Zidane’ på ryggen, hvilket er sjovt, fordi det på en måde er gået fuld cirkel. Han gav mig den, da jeg ankom her i sommer.

– Han havde den altid på, og så spurgte jeg ham: ‘Hvem er den her fyr, du har på din trøje?’ Og han svarede altid: ‘Når du bliver ældre, ser vi ham på YouTube…’

– Nu hvor jeg har nummer 5 på, er det endt med at blive en ret betydningsfuld historie. Virkelig betydningsfuld for mig.

Real Madrid er onsdag aften gået videre til Champions League-finalen med en sejr over Bayern München, ligesom de i weekenden vandt LaLiga, da FC Barcelona tabte til Girona.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P