Champions League

Teuer-Neuer: Fælt drop sender Real Madrid i finalen

Manuel Neuer stod en stor kamp for Bayern München. Alligevel endte han med at få en skurkerolle, da han med et stort drop lukkede Real Madrid tilbage ind i kampen. Den slags gaver skal man ikke give den spanske storklub, der nu er klar til Champions League-finalen. Se mål og highlights inde i artiklen.

Matthijs de Ligt og Vinicius Junior i kamp om bolden under opgøret mellem Real Madrid og Bayern München i Champions League.
Joselu
88′
Joselu
90’+1′
A. Davies
68′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
90′
  • Real Madrid er i finalen efter en vanvittig afslutning på onsdagens returopgør mod Bayern München
  • Alphonso Davies bragte ellers de tyske gæster i front med en flot scoring i det 68. minut, men lykken er flygtig – og det er føringerne mod Real Madrid også
  • I bedste Real Madrid-stil blev Joselu sat ind i det 81. minut, og bare syv minutter senere droppede Manuel Neuer, der ellers stod en stor kamp, fælt, hvilket den indskiftede Madrid-angriber udnyttede
  • I tillægstiden gjorde selvsamme Joselu det til 2-1, og Real Madrid er nu klar til finalen på Wembley mod Dortmund med en samlet sejr på 4-3 over Bayern München