Premier League

På trods af fire mål – Keane sviner Haaland

Premier Leagues topscorer, Erling Haaland, opfører sig som en forkælet møgunge ifølge Roy Keane.

Erling Haaland da han blev skiftet ud af Pep Guardiola mod Wolves.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er knap så pæne ord, der bliver kastet efter Erling Haaland, selvom han leverede en flot præstation med 4 mål mod Wolverhampton.

Roy Keane, den tidligere Manchester United- midtbanespiller, kalder Haaland for en forkælet møgunge, da han i 82. minut blev taget ud af kampen af Pep Guardiola. Her viste Haaland stor frustration til resten af reservebænken.


– Vi så Haaland (i går, lørdag) opføre sig som en forkælet unge, da han blev skiftet ud, siger Roy Keane til Sky Sports.

Roy Keane er ikke tilfreds med denne opførsel. Ireren synes ikke, det er den rigtige attitude at forlade banen med efter at have scoret 4 mål i en kamp, City vinder.

– Det er nærmest glemt, at han scorer fire mål, og de vinder kampen, siger Roy Keane.

Roy Keane arbejder i dag som ekspert for SkySports.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Er det en konflikt mellem Alf-Inge Haaland og Roy Keane, der bliver taget videre til Erling Haaland? Roy Keane har også tidligere har udtalt sig om, at Erling er på samme niveau som en League Two spiller.

Erling Haaland bliver spurgt ind til kommentarene fra Roy Keane. Nordmanden bryder sig ikke så meget om den tidligere United-spiller.

– Jeg bryder mig egentlig ikke så meget om den mand, så det (hans kommentarer, red.) er helt i orden, lød det fra Haaland også til Sky Sports.

Denne artikel er skrevet af en praktikant fra Mårslet Skole.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P