Premier League

Klopp forud for næstsidste hjemmekamp: Lad os nyde det

Liverpool kan sikre sig minimim en tredjeplads i Premier League med en sejr mod Tottenham i eftermiddag.

Jürgen Klopp under Liverpools kamp mod Everton.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Snart er der ikke længere en Jürgen Klopp i Liverpool.

Den utroligt populære tyske manager forlader klubben, som han kom til i efteråret 2015. Godt ni år senere er det ved at være slut for Klopp, som har meldt sin afgang efter sæsonen.

Der resterer bare tre kampe for holdet, og to af dem på hjemmebane. Den ene er i dag mod Tottenham. Og Klopp vil have hele klubben til at slutte godt af.

– Jeg har sagt hele vejen, at jeg ikke tænker så meget på min egen situation. Men på den samme tid, så er det uundgåeligt, at vi er ved at nå de sidste to kampe på Anfield.

– Så jeg håber, vi kan få så meget som muligt ud af den tid vi har sammen. For mig betyder det at spille god fodbold og være ét sammen med vores fans, skriver han i kampprogrammet til dagens kamp.

Det er Tottenham, som kommer på besøg i et opgør, der sparkes i gang klokken 17:30.

Liverpool har allerede sikret sig adgang til Champions League næste sæson. I dag kan de så også sikre sig minimum en top-tre placering i Premier League.

– Vi har nydt at være i Europa League i den her sæson og vi ville gerne have været med længere. Samtidig ved vi også, hvor vigtigt det er at være med i Champions League.

– Det hjælper klubben på den lange bane, men det understreger også den fremgang, vi har haft siden sidste sæson, skriver Klopp.

Tottenham kommer dog også til Liverpool med alt at spille. De kan fortsat sikre sig Champions League næste sæson, men det kræver nok blandt andet en sejr på den svære udebane i dag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P