Premier League

50 bettingbrud på to måneder: FA straffer Tonali

Sandro Tonali har forbrudt sig intet færre end 50 gange på det engelske fodboldforbunds regler om betting, og nu er italieneren suspenderet fra fodbold i to måneder samt tildelt en sekscifret bøde.

Sandro Tonali i kamp for Newcastle United
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Han har ikke været i kamp i ti måneder, som følge af sin bettingsag, og der går fortsat en rum tid, inden den 23-årige italiener kan opleves på banen.

Det står klart torsdag, hvor det engelske fodboldforbund FA, har meddelt, at Tonali har forbrudt sig 50 gange på forbundets egne regler om betting i perioden 12. august 2023 til 12. oktober 2023.

Forbundet oplyser, at Tonali får to måneders betinget karantæne fra al fodbold samt en bøde på 20.000 pund – svarende til cirka 175.000 kroner.

Tonali afsoner lige nu en karantæne fra det italienske fodboldforbund, FIGC, som først udløber til august. Den nuværende karantæne er givet på baggrund af Tonalis betting, da han var i AC Milan.

I sommer skiftede han til engelsk fodbold og Newcastle, og det er altså de væddemål, som er spillet siden ankomsten til England, der nu står for skud.

Og bryder Tonali bettingreglerne i løbet af 2024/2025-sæsonen, så kan han se frem til en to måneders karantæne fra al fodbold, oplyser FA.

Tonali har erkendt at have forbrudt sig på FA’s egne regler om betting, og han har samarbejdet fuldt med den uafhængige kommission, som har ført sagen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P