Vanvittig afslutning i Sportings deler med Porto

FC Porto så i stort set hele søndagens hjemmekamp mod Sporting ud til at løbe med sejren, men en absurd afslutning ændrede det hele.

Svenske Viktor Gyokeres i duel med en FC Porto-spiller.

Det er formentlig en af de kampe, Marcus Edwards vil huske.

Den 25-årige englænder gjorde sig nemlig voldsomt bemærket, da Sporting med et sent comeback fik 2-2 ude mod FC Porto.

Hjemmeholdet var foran 2-0 ved pausen på mål af brasilianerne Evanilson og Pepê, og sådan så kampen længe ud til at skulle slutte.

Med fire minutter tilbage blev Marcus Edwards så indskiftet for gæsterne, og minutter efter havde svenske Viktor Gyokeres reduceret til 2-1.

Præcis 60 sekunder efter lagde Edwards så op til en ny Gyokeres-scoring, inden englænderen to minutter senere fik direkte rødt kort i en situation, hvor flere spillere var involveret i en uoverensstemmelse.

Trods deleren i Porto skal meget fortsat gå galt, hvis ikke Sporting om tre kampe kan kalde sig portugisiske mestre.

Med tre kampe tilbage af sæsonen har Sporting fire point ned til rivalerne fra Benfica på andenpladsen, og de har kun kampe mod hold fra den nederste halvdel af tabellen.