Østrigsk Fodbold

Sturm Graz kom fra Salzburg med point trods comeback

Efter ti år med mesterskaber til Red Bull Salzburg ser Sturm Graz og klubbens to danskere nu ud til at være favoritter til mesterskabet.

Mads Bidstrup i aktion for Red Bull Salzburg mod Sturm Graz.
Foto: Andreas Schaad – FC Red Bull Salzburg

Med tre kampe tilbage af den østrigske Bundesliga ligner Sturm Graz mere og mere en ny mester.

Søndag var William Bøving, Mika Biereth og Sturm Graz på besøg hos de seneste ti sæsoners mestre fra Red Bull Salzburg, og selvom Sturm Graz kom derfra med 2-2 og et enkelt point, så det længe ud til at blive til meget mere.

Trods de to danskere helt på top fra start var det den østrigske midtbanespiller Alexander Prass, der stjal billedet for gæster med to mål i første halvleg – det første på assist fra William Bøving.

Efterhånden som anden halvleg skred frem, så det mere og mere ud til, at Sturm Graz skulle udbygge forspringet ned til netop Red Bull Salzburg på andenpladsen til seks point, men det fik mestrene med et sent comeback lavet om på.

Først reducerede Dorgeles Nene med 18 minutter igen, inden Karim Konate med otte minutter igen sørgede for en pointdeler.

Mika Biereth spillede den første time for Sturm Graz, mens William Bøving fik 10 minutter yderligere. Mads Bidstrup spillede hele kampen for Red Bull Salzburg, mens Maurits Kjærgaard fortsat sidder ude med en skade.

Med tre kampe tilbage af den østrigske Bundesliga fører Sturm Graz med tre point ned til Red Bull Salzburg, som dog har en seks mål bedre målscore.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P