3F Superligaen

Orri bliver svær at se bort fra: Mere kan jeg ikke gøre

Orri Oskarsson startede for tredje kamp i træk på bænken for F.C. København i søndagens kamp mod AGF, men det gør han næppe næste gang.

Orri Oskarsson jubler over sit hattrick mod AGF.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

To med højre og ét med hovedet.

Orri Oskarsson skulle bare bruge 37 minutter på banen for at score et vaskeægte hattrick og sikre F.C. København en 3-2-sejr over AGF.

Den unge islænding kom ind i stedet for en skadet Andreas Cornelius, og det er tredje kamp i træk, at den blonde angriber kommer ind i stedet for sin danske holdkammerat.

Med dagens præstation bliver det, uanset Cornelius’ skade, mere end vanskeligt for Jacob Neestrup at se bort Oskarsson, når FCK på søndag gæster Silkeborg.

Den holdning har den unge islænding også selv.

– Det synes jeg, jeg har vist i dag; Tre mål, så kan man ikke gøre meget mere, lyder det fra Oskarsson, der generelt havde en god dag søndag.

– Det var sgu fedt. Det var sjovt at komme ind i sådan en kamp, hvor der var meget på spil. Det er den bedste føleles i verden at score i Parken. Det er en af mine store drømme, og det stopper aldrig, siger Oskarsson til Viaplay.

Med søndagens sejr spiller F.C. København sig tilbage ind i mesterskabskampen, efter Brøndby tidligere søndag satte point til mod FC Nordsjælland. I F.C. København fokuserer de dog ikke på konkurrenterne.

– Vi tænker ikke så meget på Brøndby og FC Midtjylland. Vi fokuserer på os selv og forsøger at gøre det så godt som muligt, så vi kan indhente dem, lyder det fra Oskarsson.

F.C. København har med fem kampe tilbage af sæsonen fire point op til Brøndby på Superligaens førsteplads.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P