3F Superligaen

Neestrup mangler bevis for AGF-mål: Kan ikke dømmes

F.C. København-træner Jacob Neestrup var selvsagt tilfreds med københavnernes sejr over AGF søndag, men særligt én situation var han ikke tilfreds med.

Jacob Neestrup reagerer på sidelinjen i kampen mod AGF.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

AGF har stået i samme situation tidligere i sæsonen, hvor VAR ikke hjalp.

Søndag fik aarhusianerne hjælp fra VAR-vognen, da Eric Kahls udligning til 1-1 mod F.C. København ikke i første omgang blev dømt inde.

Det gjorde den i anden omgang, og det er et problem mener F.C. København-træner Jacob Neestrup, der er klar på en diskussion af helt principiel karakter.

– Jeg er meget-meget inhabil, og jeg kan jo godt på billederne se, at bolden med 95 procents sikkerhed er inde, men jeg synes ikke, at man med 100 procent sikkerhed kan se, at bolden har sluppet linjen.

– Helt principielt, og med mindre jeg ser nogle andre billeder i løbet af ugen, så synes jeg ikke, man kan dømme den inde. Jeg kan godt se, at det ser ud til, at den er inde, men man kan ikke 100 procent sige, at den har sluppet linjen, siger Jacob Neestrup til Viaplay.

Retur i guldkampen: Islandsk lynhattrick i stort VAR-drama

For bare 14 dage siden var det F.C. København selv, der var ude for samme situation, da Jonas Lössl lige akkurat holdt bolden ude af målet – eller gjorde han?

Den situation lader F.C. Københavns mestertræner ikke lige til at have glemt.

– Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at vi stod i præcis samme situation i Herning, og at vinklerne ikke er de samme. Det siger jeg som træner i dansk klubfodbold og ikke bare som træner i F.C. København, lyder det fra Neestrup.

I modsætning til eksempelvis den engelske Premier League, så er der ikke mållinjeteknologi i den danske Superliga – en diskussion der formentlig vil blusse op igen efter denne runde.

Du kan se situationen herunder og høre hele interviewet med Jacob Neestrup i videoen over artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P