Serie A

Kvindelig dommetrio skrev Serie A-historie i Inter-guldfest

Det er ikke første gang, at en kvinde passer fløjten i Serie A, men i Inters sejr over Torino søndag, var det første gang, at det kun var kvinder, der udgjorde dommertrioen.

En kvindelig dommertrio dømte Inters kamp mod Torino i Serie A.

For første gang nogensinde var det en kvindelig trio, der søndag passede både fløjte og flag i en Serie A-kamp.

Maria Sole Ferrieri Caputi, Francesca Di Monte og Tiziana Trasciatti skulle lede slagets gang, da Inters nykårede mestre hjemme i Milano tog imod Torino, og de tre kvinder blev særligt i anden halvleg sat på prøve.

Fire minutter inde i anden halvleg måtte Caputi nemlig til baglommen, da Torinos Adrien Tameze frarøvede Inters Henrikh Mkhitaryan en åben målchance.

Seks minutter senere skulle Caputi så i stedet pege på midterlinjen, efter Hakan Çalhanoğlu med en flot halvflugter havde bragt hjemmeholdet foran 1-0.

Fire minutter senere dømte Maria Sole Ferrieri Caputi så et straffespark til Inter, efter Matteo Lovato kom for sent i tackling på Marcus Thuram. Straffesparket udnyttede Hakan Çalhanoğlu ved at kanonere bolden op i det venstre målhjørne.