Syv minutter inde i overtiden – drømmen lever i Leverkusen

Syv minutter inde i overtiden af hjemmekampen mod VfB Stuttgart scorede Robert Andrich det mål, der holder liv i de tyske mestres drøm om at gå ubesejret igennem sæsonen. Se den vanvittige afslutning i artiklen.

Robert Andrich scorer for Leverkusen mod Stuttgart.
A. Adli
62′
R. Andrich
90’+7′
C. Führich
47′
D. Undav
57′
45′
90′
  • Den perfekte sæson lever fortsat for Xabi Alonso og Bayer Leverkusen, efter de lørdag aften fik 2-2 hjemme mod VfB Stuttgart, efter en scoring i syv minutters overtid

• Efter en målløs første halvleg stod Chris Fuhrich og Deniz Undav for gæsternes mål i anden halvleg, inden Amine Adli fik reduceret med en halv time igen. Syv minutter inde i overtiden sørgede Robert Andrich dog for, at Leverkusen nu er på 46 kampe som ubesejrede

• Senest Bayer Leverkusen tabte, var i sidste spillerunde i sidste sæson, hvor Bochum slog Alonsos tropper 3-0. I denne sæson har de hverken tabt i Bundesligaen, DFB-Pokalen eller Europa League

Du kan se mål og highlights fra kampen i videoen over artiklen.