LaLiga

Falcao forlader Europa – karrierestop er ikke et tema

Radamel Falcao forlader til sommer Rayo Vallecano, men selvom colombianeren er blevet 38, så ligger der ikke et karrierestop i den umiddelbare fremtid.

Radamel Falcao sidder på Rayo Vallecanos bænk.
Foto: Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Efter tre sæsoner i Rayo Vallecano stopper Radamel Falcao til sommer i klubben.

Den colombianske angriber har blot scoret en enkelt gang i LaLiga i indeværende sæson, og i sidste sæson blev det blot til to scoringer.

Med en fødselsattest der siger 38 år, ville et karrierestop ikke være fuldstændig utænkeligt, men sådan bliver det ikke, erfarer spanske Marca, og det er der en helt speciel grund til.

Falcao har ifølge det spanske medie en drøm om at repræsentere Colombia ved endnu en VM-turnering – til trods for at han ikke har været udtaget til landsholdet i år.

En tilbagevenden til argentinske River Plate, som var den sidste klub, han repræsenterede i Sydamerika, inden turen gik til Europa og i første omgang FC Porto, er efter sigende på bordet, ligesom der også skulle være muligheder i både Colombia og i Saudi Arabien.

Falcao har nået at spille i alt 76 kampe for Rayo Vallecano, og selvom det ved kontraktudløb til sommer ligner et farvel, så ville klubben angiveligt gerne have forlænget med sin rutinerede nummer 9.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P