Premier League

Amorim bekræfter og undskylder West Ham-møde

Sporting cheftræner Ruben Amorim bekræfter nu, at han har været til møde med West Ham-ledelsen, men samtidig undskylder han overfor både klub, fans og sine spillere i Sporting.

Sporting-træner Ruben Amorim ser bekymret ud.
Foto: Rodrigo Antunes/Reuters/Ritzau Scanpix

– Jeg har taget spillere af holdet for mindre!

Ruben Amorim er godt selv klar over, at den ikke er helt god.

Den 39-årige portugiser bekræfter selv, at han har været til møde med ledelsen i West Ham, et møde der angiveligt har handlet om jobbet som afløser for David Moyes som manager.

Fra flere sider har det dog lydt, at Amorim har brugt mødet som løftestang for at lægge pres på Liverpool, der leder efter en afløser for Jürgen Klopp.

Den løftestang ser dog ud til at være knækket, eftersom Liverpool efter sigende har lagt sig fast på Arne Slot som ny manager, og nu undskylder Amorim for mødet i London.

Journalister: Slot og Liverpool har aftale på plads

– Jeg beklager det virkelig. Jeg undskylder til klubben, til spillerne og til fansene. Det var en fejl, og timingen var helt forkert.

– Jeg beder altid mine spillere om at være respektfulde, og det var jeg ikke, selvom jeg informerede Sporting (om mødet, red.) på forhånd.

– Jeg har taget spillere af holdet for mindre. Det var en fejl, for vi er tæt på at vinde mesterskabet, uden at noget endnu er afgjort, og så skaber holdets leder støj, lyder det selvransagende fra Amorim.

Med fire kampe tilbage af den portugisiske liga fører Amorim og Sporting med syv point ned til bysbørnene og rivalerne fra Benfica.

For Amorim er det dog vigtigt at understrege, at mødet med West Ham-ledelsen ikke foregik fordækt eller uden Sporting-ledelsens viden.

– For det første er jeg nødt til at sige, at klubben kendte til min tur, det er vigtigt, for det ændrer konteksten.

– For det andet må jeg tale om dette “røgslør”. Jeg parkerede “hemmeligt” min bil udenfor, gik “hemmeligt” forbi 15 mennesker, talte med folk, tog billeder med folk, og gik ombord på et fly. Det er vigtigt at fjerne ideen om, at det hele foregik bag klubbens (Sporting, red.) ryg – sådan gik det ikke til, lyder det fra Amorim ifølge The Athletic.

Endnu vides det ikke, om West Ham overhovedet får brug for en ny manager, eller om David Moyes fortsætter i spidsen for The Hammers.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P