NordicBet Ligaen

Posavec tilbage for AaB: Foretrækker at tale på banen

Josip Povasec var tilbage i AaB’s startopstilling for for første gang i 2024, da klubben tabte torsdag aften mod Fredericia. Efter opgøret satte kroaten ord på sin tilbagevenden.

NordicBet Liga-kampen mellem FC Fredericia og AaB i Fredericia torsdag
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Josip Posavec stod en suveræn kamp i sit ‘comeback’ for AaB torsdag aften.

Den 28-årige kroat var førstevalg mellem stængerne i starten af sæsonen, men han har ikke stået siden starten af december for AaB.

Torsdag aften var han igen foretrukket til startopstillingen, da AaB kunne sikre sig oprykning til 3F Superliga mod Fredericia – men tabte.

Og det var da også dét, som fyldte efter kampen for Posavec.

– Ærligt talt, jeg er skide ligeglad med mig selv, når vi ikke vinder. Men jeg har arbejdet hårdt under denne periode, og jeg vidste, at jeg var klar og ventede bare på min chance for at slå tilbage, udtaler målmanden til den fremmødte presse efter kampen.

– Jeg synes, at jeg beviste at det var en stor fejltagelse, og det er det eneste jeg kan sige. Jeg foretrækker at tale på banen, som i dag, og det er det eneste, der er vigtigt for mig.

NordicBet Liga-kampen mellem FC Fredericia og AaB i Fredericia torsdag
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Oscar Hiljemark, som bænkede Posavec tidligere på sæsonen, er nu fortid i AaB og midlertidig erstattet af Mathias Haugaasen. Men Posavec ønsker ikke at fortælle, om han har haft snakke med nordmanden.

– Det holder for mig selv, men noget har ikke fungeret, så de gav mig muligheden igen. Jeg gider ikke snakke om, hvad der er sket tidligere. Jeg vil bare se fremad og levere det bedste jeg kan, fortæller han.

Jeg spiller ikke tennis

AaB missede den første oprykningsmatchbold, men kan tage revanche næste uge, når Hobro gæster Aalborg Portland Park. Her regner Posavec med at stå.

– Hvis jeg ikke forventede det, så skulle jeg sige mit job op. Det eneste jeg kan sige, er at jeg har været gennem en hård periode. Jeg har været virkelig skuffet og ikke ment, at jeg har fortjent det.

‘Pisseskuffet’ Thelander: Vi mangler satme meget

Kroaten kom til det nordjyske i 2022 fra den kroatiske storklub Hajduk Split. Torsdag kunne han være vendt tilbage til det fineste danske fodboldselskab, men AaB tabte 2-1. Han er dog tilfreds med sin indsats.

– Selvfølgelig er jeg det, men jeg dyrker holdsport, jeg spiller ikke tennis. Jeg er ikke alene. Jeg kan være glad for min egen præstation, men til syvende og sidste jeg skide ligeglad. Vi kom hertil med mål om at rykke op og sætte et hak ud for oprykning, udtaler en tydeligt skuffet Posavec.

AaB glippede oprykning: Skal kigge indad nu

AaB kan sikre sig oprykningen mod Hobro. Kampen spilles den 5. maj klokken 15 i Aalborg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P