LaLiga

Medie: Barcelona vil sælge stjerne – men han vil ikke væk

FC Barcelona fattes penge til en større transferkabale, og for at den skal gå op til sommer, ønsker den catalanske storklub at sælge en af sine profiler. En god plan, men der er bare ét problem: Profilen vil ikke væk.

Barcelonas spillere jubler efter en scoring for klubben
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Nok er sæsonen stadig undervejs, men de fleste klubber er allerede godt i gang med at planlægge sommerens transfervindue.

Således også i Barcelona, som kigger frem mod et vindue med begrænsede økonomiske ressourcer, og derfor skal klubben have nogle penge i kassen.

Sommerens helt store plan er at hente et centralt omdrejningspunkt, som kan udfylde det tomrum, den mangeårig profil Sergio Busquets efterlod, da han smuttede fra klubben sidste sommer.

Og det kommende storkøb skal finansieres af et profilsalg.

Den spanske avis Sport erfarer nemlig, at Barcelona ønsker at sælge den nyligt skadet Frenkie de Jong til sommer, i håbet om at rejse kapital til en kommende indkøb.

Valget er faldet på den 26-årige hollænder, da det vurderes, at han kan indbringe en høj transfersum med interesserede købere fra både Premier League og i PSG, skriver det spanske medie.

Der er dog bare en knast.

Frenkie de Jong bæres ud af kampen mod Real Madrid på en båre
Frenkie de Jong forlod El Clásico før tid. Det samme håber ledelsen i Barcelona, at hollænderen gør allerede til sommer. Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix

Frenkie de Jong trives i klubben, og han end ikke overvejer at forlade Barcelona til sommer, skriver mediet. Og det ved ledelsen godt.

Frenkie de Jong kom til Barcelona i 2019 og skrev i 2020 under på en forlængelsen, som først udløber i sommeren 2026.

Medie: Barca melder sig ind i kampen om Newcastle-stjerne

Den hollandske midtbanespiller måtte udgå af weekendens El Clásico med en ny skade. Det bekræftede klubben tidligere på ugen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P