Premier League

Trent udså Fulham-svaghed: Lavede analyse lørdag

Trent Alexander-Arnold sendte Liverpool på sejrskurs med et smukt frisparksmål søndag aften. Efter kampen fortalte backen, hvordan målet bunder på et analysearbejde foretaget i lørdags.

Liverpools Trent Alexander-Arnold sparker bolden ind bag Fulhams mur
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Det har længe været kendt, at der sidder en ualmindelige god fod på Trent Alexander-Arnold.

Den 25-årige Liverpool-back viste søndag smagsprøver på sin sparketeknik, da han sendte et frispark ind bag en Bernd Leno i Fulhams mål.

Tidligere i kampen havde Harvey Elliott sparket et frispark med sit venstreben og sendt bolden i muren. Derfor var der ingen tvivl om, at der var Trent Alexander-Arnold, som skulle sparke det næste.

– Selvfølgelig. På det tidspunkt var der ingen tvivl. Det andet frispark var hele tiden mit. Vi lavede vores analyse i går (lørdag, red.), og vi så, at de (Fulham, red.) hopper ret meget. Harvey havde den rigtige tanke, bare ikke udførelsen, udtaler backen ifølge BBC.

Alexander-Arnold har scoret flere frisparksmål for Liverpool, og hans særprægede sparketeknik er ikke noget, han er kommet sovende til.

– Den teknik, jeg bruger, genererer kraften af sig selv. Jeg prøver bare at guide bolden og gøre det svært for målmanden.

Liverpools Trent Alexander-Arnold sparker bolden ind bag Fulhams mur
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

– Man får én chance i en kamp for at udføre det for holdet. Så træn, træn, træn, det betaler sig på dage som i dag, slutter backen.

Liverpool vandt udebaneopgøret mod Fulham med 1-3 og deler dermed førstepladsen i Premier League med Arsenal. Begge med 74 point.

Se Trent Alexander-Arnold frisparksmål øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P