Flotte mål i Liverpools vitale sejr over Fulham

Liverpool kom tilbage på sejrssporet i Premier Leauge, da Fulham søndag blev besejret på Craven Cottage. Det var blandt andet takket være smukke scoringer fra Trent Alexander-Arnold og hollandske talent.

T. Castagne
45’+2′
T. Alexander-Arnold
32′
R. Gravenberch
53′
Diogo Jota
72′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
90′
  • Jürgen Klopp havde rystet posen til opgøret mod Fulham og startede blandt andet med stjernen Mohamed Salah på bænken. Og efter en halv time kom favoritterne foran, da Trent Alexander-Arnold krøllede et frispark ind på smukkeste vis
  • I overtiden af første halvleg udlignede Fulham ved Timothy Castagne, som tørt sparkede kuglen ind bag Alisson i Liverpools mål. 1-1 ved pausen, men det ændrede Ryan Gravenberch på i starten af anden halvleg.
  • Hollænderen scorede sit første mål i Premier League, og det var et smukt et af slagsen. Med tyve minutter igen konsoliderede Diogo Jota Liverpools føring, da han udnyttede en friløber og sendte bolden køligt forbi Bernd Leno i Fulhams mål. Liverpool vandt kampen og er tilbage på førstepladsen

Fulham 0-1 Liverpool (Trent Alexander-Arnold, 32′)

Fulham 1-1 Liverpool (Timothy Castagne, 45+1′)

Fulham 1-2 Liverpool (Ryan Gravenberch, 53′)

Fulham 1-3 Liverpool (Diogo Jota, 71′)