Vanvittig Vavro-kasse i tiltrængt FCK-sejr

F.C. København tog søndag eftermiddag sine første tre point i Mesterskabsspillet, da Silkeborg IF blev besejret i Parken. Sejren kom i hus blandt andet takket være et langskud fra Denis Vavro.

D. Vavro
45′
C. Larsson
61′
45′
90′
  • Jacob Neestrup havde foretaget flere ændringer i sin startopstilling til kampen mod Silkeborg. Blandt andet var Scott McKenna sendt på bænken, men midterforsvarskollegaen Denis Vavro blev inde
  • FCK havde svært ved at få bryde Silkeborg op, og gæsterne spillede godt med. Forløsningen kom efter 45 minutter, da netop Vavro krøllede bolden ind bag Nicolai Larsen i Silkeborg-målet. 1-0 til F.C. København ved pausen
  • Efter en times spil var Silkeborg nødt til at skifte keeper Larsen ud med en skade. Jacob Pryts Larsen blev skiftet ind til sin superligadebut, men efter bare tre minutter på banen blev han passeret af Jordan Larsson. Det var kampens sidste mål

F.C. København 1-0 Silkeborg IF (Denis Vavro, 45′)

F.C. København 2-0 Silkeborg IF (Jordan Larson, 63′)