LaLiga

Atletico taber og mister vigtigt skridt i CL-kampen

Atletico Madrid på fjerdepladsen i LaLiga tabte søndag aften til Alaves og derfor er forspringet til femtepladsen nu skrumpet ind til tre point.

Atleticos Raihani hænger med hovedet efter nederlag til Alaves

Det burde være tre sikre point for Atletico Madrid, men søndagens modstander Alaves skulle vise sig at blive lidt af en mundfuld.

Hovedstadsklubben havde næsten dobbelt så mange point som Alaves inden opgøret, men alligevel var det hjemmeholdet, som kom bedst fra land.

Efter et kvarter afsluttede Carlos Benavidez fra kanten af feltet, og uruguayanerens afslutning strøg ind bag Jan Oblak i Atletico-målet.

Diego Simeones tropper havde ellers det meste af spillet i første halvleg, men Alaves fik alligevel tilkendt et straffespark i overtiden af første halvleg. Et VAR-tjek ændrede dog dommen, og Simeone kunne ånde lettet op.

I anden halvleg var jagten på mål derfor sat ind for Griezmann, Koke og resten af Atletico-stjernerne, men trods flere afslutninger og stor boldbesiddelse, så var det hjemmeholdet, der igen fik nettet til at blafre.

For i overtiden af kampen cementerede Luis Rioja nemlig sejren på smukkeste vis, da han bankede kuglen i nettaget til kampens resultat 2-0.

Atletico indtager fortsat fjerdepladsen i LaLiga, men har nu kun tre point ned til Athletic Club på femtepladsen. Kun de fire øverste pladser giver adgang til næste års Champions League.