3F Superligaen

OB-stjerne vil vende negativ stime: Ingen gør det for os

OB har ikke vundet i fem kampe, og fredag aften gled sejren ud af de fynske hænder i sidste minut. Et slag i maven på fynboerne, men Rami Al Hajj forsøger at bevare de positive tanker, fortæller han.

Rami Al Hajj, OB Superligakampen mellem Randers FC og OB på Cerheus Park i Randers fredag d. 19. april 2024.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Med Filip Helanders mål i det 88. minut fredag aften lå OB lunt i svinget til tre sjældne point på udebane mod Randers.

Men i den absolutte overtid bankede Mads Engaard bolden i nettet og fratog dermed OB tre vigtige point, da kampen endte 2-2.

Dermed har OB endnu ikke vundet i Kvalifikationsspillet, og den sene scoring var da også en mavepuster for de sejrshungrende fynboer.

– Når man lukker mål ind i sidste minut, så føles det altid som at man taber to point, men set over hele kampbilledet så var det frem og tilbage. Begge holdene havde chancer og ville vinde og lave mål, udtaler Rami Al Hajj til Viaplay efter kampen.

OB har ikke vundet i fem kampe i 3F Superliga, hvor den seneste sejr faldt tilbage i starten af marts ude mod Vejle.

Det mærker den 22-årige kreatør også.

– Det er klart, vi er realistiske. Vi ser på virkeligheden, og det kommer ikke til at hjælpe at være negative og hænge med hovedet.

Rami Al Hajj, OB Superligakampen mellem Randers FC og OB på Cerheus Park i Randers fredag d. 19. april 2024.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

– Inden kampen i dag (fredag, red.) blev vi enige om, at vi skyder brystet frem og spiller med meget positivt. Og så må vi ganske enkelt spille os selv ud af situationen. Ingen kommer til at gøre det for os, og vi kender opbakningen fra fansene, så det er bare at fortsætte, lyder det fra OB’s nummer 22.

Al Hajj kom selv på tavlen fredag aften, da han bragte fynboerne foran 0-1. OB spiller igen søndag den 28. april på hjemmebane mod Hvidovre.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P