Højdramatisk fredagskamp – OB smider point i overtiden

OB havde tre livsvigtige point i hænderne, men smed to af dem i overtiden. Randers FC-angriber tangerer flot klubrekord.

• OB tog til Randers og vidste, det ville blive en meget svær opgave. Fynboerne havde ikke vundet de seneste fire kampe. Fredag aften stod de med de tre point i overtiden, men måtte alligevel nøjes med 2-2 efter en sen Mads Enggaard-scoring.
  • Hjemmeholdet Randers FC var toneangivende i store dele af kampen. Så det var imod spil og chancer, at Rami Al-Haji bragte udeholdet foran efter en time. Men et mål der lunede i OB-lejren.
  • Randers FC hentede i januar en ghanesisk angriber. Og han har mål i støvlerne. Med et kvarter igen af kampen udlignede Mohammed Fuseini for hjemmeholdet.
  • Det var den 21-årige angribers syvende mål i fire kampe. Samme antal som Thomas Dalgaard i hans første fire kampe for Randers. Og en tangering af klubrekorden.
  • Med tre minutter igen af den ordinære spilletid scorede noget, som lignede et sejrsmål. Filip Helander headede bolden ind efter ægte ping-pong i feltet. Men glæden varede kort. Mads Engaard udlignede i tre minutters overtid. Til stor glæde for Randers FC.