FA Cup

Gal Guardiola: Det er fuldstændig uacceptabelt

Selvom Pep Guardiolas Manchester City formåede at slå Chelsea i semifinalen af FA Cuppen, var den spanske træner rasende, da han blev interviewet efter kampen.

Guardiola har hovedet i hænderne, efter Manchester City slår Chelsea i FA Cuppen.
Foto: Ben Stansall/AFP/Ritzau Scanpix

Manchester City spillede Champions League mod Real Madrid onsdag aften. Lørdag aften spillede de så FA Cup-semifinale mod Chelsea.

Og selvom City, der røg ud af Champions League i midtugen, slog Chelsea med 1-0 og dermed bookede en finaleplads i FA Cuppen, var Pep Guardiola rasende efter kampen.

Og det er netop det tætte kampprogram, der frustrerer ham helt vildt.

– Det er fuldstændig uacceptabelt at lade os spille i dag. Det er umuligt for spillerne at nå at blive klar.

– Vi har lige spillet 120 minutter mod Real Madrid. Jeg ved godt, at FA Cuppen er hellig her i landet, men jeg forstår ikke, hvordan vi overlevede i dag.

– Vi vil spille fodbold, vi elsker at spille fodbold. Men det her er for meget, forklarerede Guardiola alt sammen til BBC Sports efter kampen.

Og der er måske også en pointe i det, spanieren siger.

Manchester United, der havde fri i midtugen, spiller nemlig først deres semifinale af FA Cuppen søndag, hvilket har været rod til store frustrationer blandt Manchester City-tilhængere.

Den anden semifinale mellem United og Coventry kan ses søndag den 21. april klokken 16:30 på TV3 Max, Viaplay og Discovery+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P