Premier League

Tæt på redning: Ligaen er vanvittig og ubarmhjertig

Brentford har ledt efter sejrene i dette forår, hvor spillet har været til mere end pointhøsten. Lørdag vandt danskerklubben dog sin anden sejr på stribe, og Thomas Frank er glad for at se sit holds udvikling.

Thomas Frank klapper ud til tilskuerne
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Sheffield United blev besejret i sidste uge, og lørdag var det så en anden bundprops tur til at få ørene i Brentford-maskinen.

Thomas Franks mandskab gæstede Luton Town på udebane, og her rullede Brentford-offensiven sig for alvor ud.

Kampen endte med hele 1-5 til Frank og Brentford, og efter opgøret var det en glad dansker, som talte til den fremmødte presse.

– Endelig har vi fået lidt momentum. Vi har haft nogle gode optrædener på det seneste, især mod Manchester United og Aston Villa, udtaler Frank ifølge BBC.

– I dag præsterede vi virkelig godt og havde nogle spillere tilbage. Det er bemærkelsesværdigt, at vi stadig potentielt var uden fire fra startopstillingen.

Brentford var uden skadet Ivan Toney, mens at Christian Nørgaard startede ude, men fik de sidste tyve minutter på banen.

Thomas Frank klapper ud til tilskuerne
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Med sejren har Brentford ti point til nedrykningsstregen med fem kampe tilbage af sæsonen.

– Vi vidste, at det var en stor dag at spille mod Luton, som var syv point under os. Vi vil gerne bevare momentum ind i næste sæson.

– Der er en meget vigtig kamp mod Everton, men den her liga er vanvittig og ubarmhjertig. I en sæson, hvor det ikke går din vej, kan det være meget svært, slutter danskeren.

Brentford indtager 15. pladsen i Premier League. Næste lørdag venter Everton i en ny vigtig kamp i bunden af ligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P