Premier League

PL-fans raser – billetpriser eksploderer næste sæson

Billetpriserne stiger igen i Premier League. Denne gang er det fans af Nottingham Forest, der har fået en kold spand vand i hovedet. Sæsonkort til City Ground stiger nemlig med mindst 28 procent forud for næste sæson.

Morgan Gibbs-White jubler foran Wolverhamptons fans.
Foto: Chris Radburn/Reuters/Ritzau Scanpix

Inflationen er steget i England.

Sådan lyder forklaringen på de enorme prisstigninger, som Nottingham Forests tilhængere skal fordøje. Og det er virkelig enorme prisstigninger.

Klubben meddelte onsdag, at det fra næste sæson vil blive 28 procent dyrere for voksne fans at købe sæsonkort til de traditionsrige tribuner på City Ground. For børn stiger prisen med hele 111 procent.

De billigste sæsonkort, man på nuværende tidspunkt kan købe ved Nottingham Forrest, koster 465 pund, hvilket svarer til 4050 kroner.

Samme sæsonkort vil i næste sæson koste 5185 kroner.

Og fansene køber ikke forklaringen om, at det er inflationen, der har presset priserne i vejret.

– Så ekstreme stigninger i pris på en enkelt sæson, mens vi befinder os i en økonomisk krise, vil have enorm indflydelse for mange loyale fans, der ikke vil have råd til at forny, skriver Forests samlede supportgruppe i en meddelelse på sin hjemmeside.

Inflationsraten i Storbritannien ligger på nuværende tidspunkt på 3,2 procent.

Nottingham Forest ligger aktuelt på syttendepladsen i Premier League, hvor de blot har et enkelt point ned til nedrykningsstregen.

Klubben skriver, at stigningerne vil ske, uagtet om klubben rykker ned eller bliver i Premier League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P