Premier League

Medie: Skadet Liverpool-komet misser flere kampe

Han har været en af sæsonens positive overraskelser for Liverpool, men i seneste kamp måtte han lade sig udskifte med en skade. Og det tyder på, at der kommer til at gå noget tid, inden Conor Bradley er tilbage for Klopp og co.

Conor Bradley i græsset mod Crystal PAlace
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Conor Bradley startede på banen, men måtte lade sig udskifte efter bare 48 minutter søndag eftermiddag.

Liverpools titelchancer led et knæk, da Crystal Palace tog fra Anfield med tre point i banken. Og det var ikke kun guldambitionerne, som led et knæk.

Også Conor Bradleys venstre ankel fik en hård medfart i starten af anden halvleg mod Palace, og nordireren var nødt til at lade sig udskifte efter 48 minutter.

Og ifølge engelske BBC så går der en rum tid, inden backen er til rådighed for Jürgen Klopp og Liverpool, som går i den sidste afgørende fase af sæsonen.

Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Den engelske avis erfarer, at den 20-årige back er ude i tre uger. Han kommer dermed til at misse det vigtige returopgør i Europa League, hvor Liverpool skal forsøge at indhente 0-3 nederlaget fra i torsdags.

Liverpool spiller også vigtige kampe i Premier League, blandt andet mod lokalrivalen Everton, ligesom at både Fulham og West Ham venter.

Inspireret af Atalanta-kamp: Liverpool under utroligt pres

Nordireren har haft 22 optrædener for Liverpool i denne sæson med et mål og seks oplæg til følge. Der resterer seks kampe af sæsonen i den engelske liga.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P