3F Superligaen

Inspireret af Atalanta-kamp: Liverpool under utroligt pres

Joachim Andersen spillede en ny stor kamp, da Crystal Palace søndag eftermiddag besejrede Liverpool på Anfield. Sejr kom blandt andet i hus efter at have set Atalanta udradere Klopps mandskab om torsdagen, fortæller danskeren.

Joachim Andersen klapper ud til fans efter en kamp for Crystal Palace
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpool jagtede og jagtede den udlignende scoring, men uden held.

Derfor tog Crystal Palace søndag eftermiddag en overraskende sejr, da Jürgen Klopps titelaspiranter blev besejret med 0-1.

Det var Liverpools andet hjemmebanenederlag i ugen, efter man også havde tabt til Atalanta i Europa League. Og Joachim Andersen var både glad og træt, da han udtalte sig efter kampen.

– En vanvittig kamp. Vi spiller en fantastisk første halvleg, synes jeg. Vi får dem presset godt og har et par gode chancer. Har også et par store i anden halvleg, men selvfølgelig har de også en del store chancer, udtaler Andersen til Viaplay efter kampen, og fortsætter:

– Og så skal du også have lidt held nogen gange, for at vinde her, og vi havde held med nogle bolde, der ikke kom 100 procent igennem. Men det skal ikke tage noget fra den præstation, vi leverede. Det var en vanvittig hård kamp. Alle spillere er fuldstændig smadret, fortæller den danske landsholdsspiller.

Joachim Andersen klapper ud til fans efter en kamp for Crystal Palace
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Eberechi Eze braget Palace foran efter et kvarter, og i anden halvleg brændte Liverpool den eneste store chance efter den anden, men ind kom bolden aldrig.

Andet Liverpool-nederlag i træk

Dermed led Liverpool sit andet Anfield-nederlag efter at have tabt med hele 0-3 mod Atalanta om torsdagen. Og netop dén kamp banede også vejen for Palace.

– Vi snakkede også om, at de havde en svær kamp mod Atalanta. Jeg så selv kampen og så, hvor svært de havde det. Atalanta pressede dem rigtig godt, og det var også noget af det, vi ville prøve på i dag (søndag, red.). Det lykkes godt i størstedelen af kampen.

Endo rammer overliggeren for Liverpool mod Crystal PAlace
Liverpools Wataru Endo rammer overliggeren mod Joachim Andersen og Crystal Palace i søndagens 0-1-kamp på Anfield. Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

– Alle hold kan slås, det har vi bevist og Liverpool er under et utroligt pres. De skal vinde hver kamp fra nu og til slut, og det er ikke altid så nemt, fortalte Andersen.

Med sejren spiller Crystal Palace sig på 14. pladsen i Premier League. Liverpool indtager tredjepladsen.

Streg i mesterskabs-regningen: Liverpool glider

Se hele Viaplays interview med danskeren øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P