Østrigsk Fodbold

Officielt: Salzburg fyrer træner – men ingen Bo Svensson

RB Salzburg har mandag smidt sin cheftræner på porten. Bo Svensson er blevet meldt som afløser, men det er ikke danskeren, som overtager roret i klubben.

Gerhard Struber råber ind på banen for RB Salzburg
Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix

Tidligere på mandagen brød nyheden om, at en cheftrænerrokade i RB Salzburg var på vej.

Et lokalt medie erfarede, at den østrigske storklub ville fyre cheftræner Gerhard Struber og hente danske Bo Svensson.

Og nu er første del af den profeti gået i opfyldelse.

RB Salzburg har netop meddelt, at den østrigske cheftræner blevet afskediget i storklubben. Men det er ikke Bo Svensson der overtager roret.

RB Salzburg indtager førstepladsen i den østrigske Bundesliga, men de seneste resultaterne har ikke været gode. Klubben er også ude af både europæisk fodbold og pokalturneringen, og derfor handler ledelsen nu, hvilket skuffer Struber.

– Jeg er selvfølgelig skuffet, også fordi alle ved, hvor specielt dette job i Salzburg var for mig. Vi har haft en ekstraordinær mængde udfordringer i denne sæson – lige fra at miste nogle nøglespillere på et ekstremt ungt hold, og vi har konstant haft skader hos nøglespillere, udtaler Gerhard Struber til klubbens hjemmeside.

Henter afløser i rugekasseklub

Det bliver ikke Bo Svensson, som tager over i RB Salzburg, som det ellers lød. I stedet er Onur Cinel præsenteret, som ny mand i spidsen indtil sommer.

Den 38-årige tysker er hentet i Red Bull-imperiets rugekasseklub FC Leifering, hvor han stopper øjeblikkeligt som cheftræner.

Onur Cinel overtager trænerjobbet i Red Bull Salzburg
Den nye mand i spidsen for RB Salzburg, Onur Cinel. Foto: Andreas Schaad – FC Red Bull Salzburg

– Efter RB Salzburg henvendte sig, vidste jeg med det samme, at jeg ønskede at komme og hjælpe holdet, og jeg er meget taknemmelig for den tillid, de har til mig, udtaler Cinel.

Cinels første kamp i spidsen for Maurits Kjærsgaard, Mads Bidstrup og RB Salzburg bliver søndag, hvor Klagenfurt venter i den hjemlige liga.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P