Bundesligaen

Mestertræneren Alonso: Det er en fantastisk følelse

Bayer Leverkusen sikrede sig søndag klubbens første tyske mesterskab nogensinde. Der resterer fortsat fem runder af sæsonen.

Xabi Alonso fejrer Bayer Leverkusens suveræne mesterskab.
Foto: Template/Reuters/Ritzau Scanpix

25 sejre i 29 kampe og ingen nederlag.

Det er en vild opskrift på et mesterskab, som Xabi Alonso har blandet sammen i Bayer Leverkusen denne sæson.

Den spanske træner er naturligvis også stolt selv over præstationen.

– Vi skal nyde det her og fejre det sammen med vores familier, venner og fans. Det her er min første fulde sæson som træner, og det er en fantastisk følelse, siger han ifølge BBC.

Xabi Alonso blevet hentet til Bayer Leverkusen i oktober 2022, hvor han kom til fra en stilling som andetholdstræner i Real Sociedad.

Leverkusen-profiler: Ikke til at forstå

Det har vist sig som en glimrende ansættelse, der kulminerer med mesterskabet søndag. Alonsos to spillere Granit Xhaka og Florian Wirtz bidrog også til reaktionerne efterfølgende.

– Det her kunne vi ikke have forestillet os i starten af sæsonen, siger Xhaka, mens Wirtz tilføjer:

– Jeg kan stadig ikke forstå, at det her er sket. Jeg har brug for noget tid i omklædningsrummet for at forstå det, siger han.

Det var Bayer Leverkusens første mesterskab i klubbens 120-årige historie, så det er noget af en præstation af Alonso og spillerne.

Den tidligere Liverpool- og Real Madrid spillers præstationer som træner er heller ikke gået ubemærket hen. Han lignede længe en favorit til de trænersæder, der bliver ledige i Liverpool og Bayern München til sommer.

I sidste måned kunne han forsikre Bayer Leverkusen og klubbens fans om, at han ikke skal nogen steder. Hvert fald ikke før næste sommer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P