3F Superligaen

Neestrup: Ufortjent at tage hjem uden point

Jacob Neestrup og F.C. København høstede et enkelt point, da københavnerne tog en tur til Heden, hvor FC Midtjylland bød op til Superliga-dans.

Jacob Neestrup på sidelinjen for F.C. København under 3F Superliga-kampen imod FC Midtjylland.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
FC Midtjylland
FC Midtjylland
v v v t v
2 : 2
Slut
FC København
FC København
t v v t t
F. Gluda Djú
20′
D. Osorio
41′
A. Cornelius
11′
K. Diks
90’+4′

F.C. København sikrede sig et enkelt point imod FC Midtjylland.

Til trods for en chilensk opvisning fra midtjydernes Dario Osorio, så blev et sent straffespark udfaldsgivende.

Kevin Diks eksekverede usvigeligt sikkert, og hvis turen var gået hjem uden point, så havde det da også været dybt ufortjent ifølge Jacob Neestrup.

Jacob Neestrup på sidelinjen for F.C. København under 3F Superliga-kampen imod FC Midtjylland.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

– Det var en tæt og lige kamp, hvor holdene skiftedes til at være bedste, og når man udligner på straffe i det 95. minut, så sidder man trods alt med en god følelse bagefter, for det havde været bittert og ufortjent at tage hjem uden point.

– Vi kunne dog også have vundet i dag, for der er både nogle marginaler, som er med os, og nogen som er mod os, så det var både vigtigt og velfortjent, at vi fik det ene point.

Det ene point ændrer dog ikke på, at Løvernes pointhøst i mesterskabsspillet ikke har levet op til klubbens – og Neestrups – forventninger.

– Resultatmæssigt har vi stadig ikke leveret, når vi kun har fået et point i tre kampe, men det hele var heller ikke skidt imod Brøndby og Nordsjælland, hvor vi trods alt ikke var så langt fra point, fortæller Jacob Neestrup til klubbens hjemmeside.

– Tabellen er dog stadig ikke noget rart syn med seks point op til førstepladsen, og i morgen kan Nordsjælland nå op på siden af os.

– Men hvis vi vinder, og de andre smider point, så kan det hurtigt vende, og selv om vi havde tabt i dag, så havde jeg stadig troet på det, afslutter FCK’s cheftræner.

F.C. København indtager fortsat tredjepladsen i mesterskabsspillet med 46 point bagved Brøndby og FC Midtjylland, som begge har 52 point.

Neestrups mandskab møder næste gang Silkeborg hjemme i Parken på søndag, og du kan se kampen på 6’eren og Discovery+, når der bliver fløjtet op klokken 16:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P