3F Superligaen

Fynboen Jeppe Grønning: Kan godt have ondt af OB’s fans

Viborg FF’s fynske anfører Jeppe Grønning og hans grønblusede holdkammerater hældte fredag aften mere brænde på det i forvejen flammende fynske hjemmebanebål. Og selvom Grønning var glad for sejren, så nærer han da også lidt sympati for de fynske fans.

OB's Rami Al Hajj og Viborgs Jeppe Grønning i superligakampen mellem Viborg FF og OB på Energi Viborg Arena, fredag den 16. februar 2024.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Jeppe Grønning var for en stund tilbage i sin barndomsby, da han og Viborg FF tog alle tre point fredag aften i Odense mod OB.

For Viborg-anføreren er det altid en særlig oplevelse, når turen går hjemover og Odense Stadion gæstes. Fredag aften var ingen undtagelse.

Viborg vandt 1-3 over OB og forlængede dermed fynboernes elendige hjemmebaneform, hvor sæsonens første sejr fortsat jagtes – og Jeppe Grønning var glad for sejren.

– Det er altid dejligt. Det er altid specielt at komme her. Altid dejligt at slå OB. Jeg havde min familie på lægterne i dag, så det var rart. Men jo, det er en kamp, der er lidt mere speciel end de andre. I starten af min karriere, tabte jeg tit her, men nu har vi heldigvis fået til vane at vinde her, udtaler anføreren til campo.dk.

Fredagens kampe var Grønnings niende på Odense Stadion som gæst. De første tre kampe blev tabt, men de seneste tre er endt med en grøn sejr. Også fredag aften på Nature Energy Park.

Det odenseanske stadion er langt fra fremmed territorie for Grønning. Han trådte sine første fodboldstøvler i B1913 og brød senere igennem for den hedengange lokale fodboldsammenslutning FC Fyn, som holdte til huse ved siden af OB’s hjemmebane. I 2012 skiftede han til Viborg.

Fredag aften var den 32-årige midtbanespiller hjemme igen, hvor han var med til at holde OB’s elendige hjemmebanestatistik i hævd.

Og Grønning føler med sine fynske landsmænd på lægterne.

OB's Rami Al Hajj og Viborgs Jeppe Grønning i superligakampen mellem Viborg FF og OB på Energi Viborg Arena, fredag den 16. februar 2024.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

– Altså, jeg kan da godt have lidt ondt af nogle af dem, som kommer her ofte. Og også rose dem for den opbakning her er. At de så ikke får særlig mange resultater ud af det på banen, det kan jeg da godt have ondt af. Men respekt for den kulisse, der bliver lagt.

– Men nej, jeg glæder mig ekstra meget i dag, slutter den fynske Viborg-anfører.

Rædslen fortsætter: OB taber igen efter gudeassist

Jeppe Grønning startede på bænken mod OB, men blev skiftet ind til sin 352. kampe i den grønne trøje.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P