3F Superligaen

Poulsen har det godt i Odense: Vi styrede kampen

Viborg vandt sin anden udekamp i sæsonen, da OB blev besejret med 1-3 fredag aften. Og midtjydernes cheftræner var meget tilfreds med indsatsen fra sit mandskab, som han mente kontrollede kampen.

Jakob Poulsen peger fra sidelinjen
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Der må være noget i den fynske muld, som minder Viborg om hjem.

Viborg FF er Superligaens dårligste udebanehold, og er kun noteret for to sejre på fremmedgræs: Begge gange de har besøgt OB’s hjemmebane.

Fredag vandt Jakob Poulsens tropper med 1-3 over de hårdtprøvede fynboer, som endnu ikke har vundet på hjemmebane. Og cheftræneren ville da gerne spille i Odense lidt oftere.

– Det ville gøre pointhøsten noget større hvert fald, som tingene ser ud lige nu, udtaler Jakob Poulsen med et glimt i øjet til den fremmødte presse.

– Men nej, det var dejligt at vinde på udebane igen, og selvfølgelig bare det, at vi også præsterede en rigtig fin kamp i dag.

Viborg kom ellers bagud efter 14 minutter, da OB’s Nicholas Mickelson sparkede bolden ind fra næsten nul grader. Gæsterne kom dog stærkt tilbage takket være scoringer fra Nicolas Bürgy, Ibrahim Said og Malik Abubakari.

– Den første ting, jeg er meget tilfreds med, er den måde, vi kommer tilbage i kampen på og sætter os på kampen. Faktisk lige efter de har scoret og kontrollerer den hele vejen til slut. 

Jakob Poulsen peger fra sidelinjen
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

– Så er vi enormt modige på bolden. Vi tør at spille. Man må også give ros til OB, de havde en fin fodboldbane, lød det fra den 40-årige vestjyde.

Og den fine fodboldbane bekom Poulsens tropper godt. Viborg dominerede særligt i anden halvleg, men adspurgt, om det kom bag på ham, at Viborg var i stand til at dominere var svaret mindre klart.

– Det ved jeg ikke. Jeg er bare glad for, at vi tog kontrollen med bolden og styrede kampen med bolden. Det vil vi gerne, og det er selvfølgelig ikke altid, det lykkes, men det var dejligt, at det lykkedes i dag.

Viborg er Kvalifikationsspillets bedste hjemmehold, men fik altså sin blot anden sejr på udebane fredag aften ude i Odense. Og Poulsen har da også opskriften på, hvordan fredagens tendenser kan overflyttes til de kommende udekampe.

Rædslen fortsætter: OB taber igen efter gudeassist

– Det handler jo om indsatsen og præstationen, ligesom i dag. Ingen tvivl om det. Så det er vel egentlig det, tænker jeg. Nu har vi to hjemmekampe i træk, så der går noget tid, før vi skal på udebane igen.

Viborg tager i mod Lyngby den 21. april, og den 28. april er det Randers, der slår vejen forbi Energi Viborg Arena. Næste udekamp er mod Hvidovre den 5. maj.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P