Europa League

Tre Liverpool-profiler er tilbage – kan blive klar til EL-opgør

Tre af Liverpools profiler har i den seneste tid døjet med skader, men nu er de alle tilbage i træning og kan blive klar til torsdagens Europa League-opgør mod Atalanta.

Jürgen Klopp under Premier League-kampen mellem Liverpool og Brighton.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

De har alle været på skadesbænken siden februar måned.

Jürgen Klopp og Liverpool har i den seneste tid måtte se bort fra både Alisson Becker, Diogo Jota og Trent Alexander-Arnold.

Men torsdag aften kan det potentielt blive til et comeback for alle tre profiler. Det fortæller Jürgen Klopp forud for Liverpools Europa League-kamp mod Atalanta.

Her oplyser han, at alle tre har trænet med fuldt ud siden tirsdag. Grundet de længere skadesperioder skal spillerne dog vurderes, inden de kommer i kamp.

– Det er klart. Selvfølgelig har vi brug for dem. Men vi har brug for dem i den bedst mulige form, så det skal vi lige have vurderet. Og så skal de ind i kamprytme igen, fortæller Jürgen Klopp og fortsætter:

– Det er altid en udfordring at genintegrere spiller, der har været skadet i en længere periode, men de er alle kvalitetsspillere, så de skal nok klare det. Vi vil se på det i løbet af de næste dage og uger, men med hensyn til i morgen (torsdag, red.) er der ingen beslutning endnu.

Jürgen Klopp kan dog fortælle, at det har set lovende ud i træningen.

– De (Alisson Becker, Diogo Jota og Trent Alexander-Arnold, red.) så meget gode ud i tirsdagens træning, for at være helt ærlig, siger han og fortsætter:

– Men igen… De har været ude i lang tid, og de skal tilbage trin for trin. Jeg vil dog sige, at hvis de er klar til at få minutter, så er det perfekt timing på grund af, hvor meget vi spiller. Så vi må se.

Første opgør i Europa League-kvartfinalen mellem Liverpool og Atalanta fløjtes op torsdag aften klokken 21:00. Opgøret kan følges direkte på TV2 Sport X og TV2 PLAY.

Klopp forstår fans’ protest: Vidste ikke det ville ske

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P