3F Superligaen

Ementa glæder sig til OB: Har gode minder fra Odense

Anosike Ementa og Viborg FF møder OB fredag aften i Kvalifikationsspillet. Den høje angriber glæder sig til mødet med fynboerne, for han har nemlig et særligt minde fra Odense.

Viborgs Anosike Ementa i superligakampen mellem Viborg FF og Hvidovre IF på Energi Viborg Arena, søndag den 31. marts 2024.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Mandag den 7. august 2023 klokken cirka 19:28.

Det er et tidspunkt, som nok har brændt sig ekstra godt fast i nethinden for Viborg FF’s angriber Anosike Ementa.

Her scorede den på dét tidspunkt nyankomne Viborg-spids nemlig sin første kasse i Superligaen. Ikke bare for de grønblusede midtjyder, men nogensinde.

Det skete på Nature Energy Park i Odense. Fredag aften er han tilbage på åstedet, og Ementa glæder sig til gensynet.

– Det var der, jeg scorede mit første Superliga-mål, så det vil jo altid stå som noget særligt for mig, og jeg har selvfølgelig gode minder fra Odense. Jeg havde jo lidt svært ved at få scoret før den kamp, så det var da en fed aften.

– Jeg synes også, at vi som hold spillede en god kamp og fik en sejr dengang, så det skal vi jo gerne følge op på igen på fredag, udtaler den 21-årige angriber til Viborgs hjemmeside.

Meget fodboldvand er løbet gennem åen siden kampen i august, men da de to mandskaber spillede det omvendte opgør i Viborg i starten af foråret, kom Ementa endnu en gang på måltavlen.

– Det er måske lidt tilfældigt, at jeg lige har scoret i begge kampe mod OB, men det giver da altid en god følelse, når man skal stå overfor et hold, man før har haft personlig succes imod.

Ementa jubler foran Viborgs fans
Ementa jubler efter sin første scoring i Superligaen tilbage i august. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

– Men det er ikke noget, jeg tænker så meget over. Det er en ny kamp, og jeg skal levere sammen med holdet, så vi kan få de tre point.

Viborg kommer senest fra et uafgjort resultat mod Vejle, og OB delte også i porten, da de gæstede et vådt Lyngby i sidste runde.

Ementa forudser da også en tæt affære, når de to hold mødes fredag aften.

– Vi ved, at det selvfølgelig bliver tæt, og det kræver, at vi kan levere en hel god kamp. Jeg synes generelt, at det går den rigtige vej for os og vores præstationer, så det handler bare om at fortsætte.

– Vi skal levere stabilt, være stærke på dødboldene og så selvfølgelig være effektive foran, når det gælder, slutter Ementa.

Siden første scoring i august har Anosike fået nettet til at blafre syv gange i denne udgave af 3F Superliga.

Fredagens kamp starter klokken 19 fredag aften, og den kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P