Champions League

Laudrup analyserer: Det lærte vi af Real mod City

Tirsdag aften bød på en Champions League-kamp mellem to giganter, da Real Madrid tog imod Manchester City på Santiago Bernabéu. Kampen endte helt lige, og det hele skal derfor afgøres i returopgøret. Her kan Real Madrid tage noget vigtig læring med sig, fortæller Michael Laudrup efter opgøret.

Kampen mellem Real Madrid og Manchester City i Champions League-kvartfinalen.
Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix

Selvom det kunne lyde som en Champions League-finale, så var der tale om et opgør i turneringens kvartfinale.

To af de absolutte favoritter til at tage Champions League-titlen i denne sæson, Real Madrid og Manchester City, stod således tirsdag aften overfor hinanden.

Kampen endte helt lige med resultatet 3-3, og dermed skal det afgøres i returopgøret, der finder sted på Etihad i Manchester. Her kan Real Madrid tage noget vigtig læring med sig, fortæller den tidligere Real Madrid-profil Michael Laudrup.

I sin analyse af kampen for Viaplay kort efter opgøret sætter han nogle perspektiver på kampen, og hvad de enkelte klubber skal gøre sig af tanker frem mod returopgøret.

Og her skal Real Madrid overveje en anden tilgang, hvis det ønskede resultat skal opnås, slår Laudrup fast. Det skyldes ikke mindst potentielle ændringer i Manchester City-truppen.

– Det, som jeg synes, at vi lærte af den her kamp, det var, at Ancelotti jo havde set, at fordi Kyle Walker ikke var med. Derfor skulle man angribe i Real Madrids venstreside, og det var der, hvor det hele næsten kom fra med Rodrygo og Vinicius, siger Michael Laudrup og fortsætter:

– Det bliver måske lidt anderledes i returkampen, hvis Kyle Walker er med, fordi ham er der ikke nogen, der kan løbe fra. Men det må vi jo se til den tid i næste uge.

Efter gårsdagens resultat vil det nu kræve en sejr i Manchester for både Real Madrid og Manchester City, hvis det skal blive til videre avancement.

Og selvom det foregår i det engelske, så bliver det ikke helt umuligt for Real Madrid, mener Michael Laudrup.

– Det, som man må sige om Real Madrid, er, at man aldrig må afskrive dem i Champions League. Men det bliver spændende, fordi det er to virkelig gode hold. Og det med, at man snakker om, at det er de største favoritter til titlen her, det er nok ikke helt forkert, fortæller Laudrup.

Returopgøret mellem Manchester City og Real Madrid finder sted allerede i den kommende uge – nærmere bestemt den 17. april.

Hør hele Michael Laudrups analyse i videoen øverst i artiklen, eller se alle højdepunkterne fra det spændende 3-3-opgør mellem Real Madrid og Manchester City herunder

Chokstart, lynscoringer og kongemål: City og Real deler

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P