Næstved tager livsvigtig sejr mod HB Køge

Spændingen er intakt i bunden af NordicBet Ligaen, hvor Næstved lørdag slog HB Køge og dermed trækker lokalrivalerne helt ned i nedrykningskampen.

Næstved Boldklub Logo
  • Nedrykningskampen i NordicBet Ligaen ser efter de første to kampe i nedrykningsspillet ud til at blive en kamp mellem HB Køge, Næstved og FC Helsingør

• Søndag trak Næstved nemlig HB Køge helt med ned i nedykningskampen, da de slog lokalrivalerne 2-1. Christian Jensen Tue bragte ellers udeholdet foran 0-1 midtvejs i første halvleg, men Frederik Christensen og anfører Jesper Christiansen sørgede for en Næstved-føring ved pausen

• HB Køge-anfører Mike Jensen var mere end almindelig heldig med ikke at få to gule kort første halvlegs overtid, men selvom gæsterne mandskabsmæssigt var på omgangshøjde i hele anden halvleg, så formåede de ikke at udligne
  • Med sejren er der nu kun ét point mellem HB Køge over stregen og Næstved under stregen, mens FC Helsingør bliver mere og mere isoleret i bunden, hvor de har otte point op til redning

Mål og højdepunkter fra denne kamp kan ses i videoen over artiklen..