Premier League

Klopp efter point mod United: Har et ekstra gear mod os

Liverpool havde fortjent alle tre point på Old Trafford søndag, men udekampe mod Manchester United er mere specielle for Liverpool end for alle andre hold, lyder det efter kampen fra Jürgen Klopp.

Jürgen Klopp gestikulerer til Manchester Uniteds fans efter 2-2-kampen på Old Trafford.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Hvis man går op i xG, så kan man ikke andet end give ham ret.

Liverpool var toneangivende igennem hele søndagens kamp mod Manchester United på Old Trafford.

Det var også Jürgen Klopps fornemmelse, og med en xG på 0,7 til Manchester United og 3,6 til Liverpool bliver det vanskeligt at argumentere imod tyskeren.

– Det er en udekamp mod Manchester United. Udekampene her er mere specielle for os end for alle andre hold. Mod os har de (Manchester United, red.) et ekstra gear.

– Vi skulle have vundet kampen, det er klart. Vi skulle have scoret flere mål i første halvleg. Så begik vi en fejl, som blev udnyttede rigtig godt – virkelig godt lavet af Bruno [Fernandes], og der havde vi brug for et par minutter til at komme os, og så scorede de endnu en screamer, sagde Jürgen Klopp efter kampen til Sky Sports.

Mål fra midten og straffe i derby-drama på Old Trafford

Selvom Liverpool med søndagens ene point må se sig skubbet væk fra Premier Leagues førsteplads af Arsenal, så ser Klopp ikke nødvendigvis på kampen som et pointtab.

– Før og efter deres mål havde vi store chancer, og vi udnyttede kun to, og så er det ét point i Manchester. Jeg ved, at folk vil se det som to tabte point, men jeg ser det som om, at vi har et point mere end før kampen, lyder det fra Klopp.

Arsenal, Liverpool og Manchester City har nu alle spillet 31 kampe. Mens Arsenal og Liverpool er á point med 71 hver, så følger de forsvarende mestre fra Manchester City bare ét point efter.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P