NordicBet Ligaen

Hobro kunne ikke bremse Sønderjyskes superligakurs

Selvom de måtte spille næsten hele anden halvleg i undertal, så formåede Sønderjyske lørdag at sende Hobro hjem fra Sønderjylland med et 2-0-nederlag.

Sønderjyske-spillerne samles og fejrer en scoring.
  • Det er efterhånden mest et spørgsmål om tid, før Sønderjyske sammen med AaB matematisk sikrer sig oprykning til Superligaen

• Lørdag havde sønderjyderne besøg af Hobro, og selvom gæsterne var fint med i 1. halvleg, så var det i halvlegens overtid islandske Daniel Grtarsson, der bragte hjemmeholdet foran 1-0 på et fint oplæg fra Tobias Sommer

• Selvsamme Gretarsson fik tre minutter inde i anden halvleg sit andet gule kort, men trods undertallet var det efter en lille times spil Sønderjyske, der kom foran 2-0, da nordmakedonske Sefer Emini udnyttede en kontra. Med dagens 2-0-sejr har Sønderjyske hele 14 point ned til FC Fredericia på NordicBet Ligaens tredjeplads

Mål og highlights fra denne kamp følger..