Bundesligaen

Herthas Dárdai-dynasti slået i stykker – yngstemand skifter

2. Bundesligaklubben Hertha Berlin har i denne sæson haft far og alle tre Dárdai-sønner i klubben. Det ændrer sig til den kommende sæson.

Bence Dardai skriver under på en kontrakt i VfL Wolfsburg.
Foto: VfL Wolfsburg

Pál, Palkó og Márton må fra og med juli undvære Bence Dárdai.

Den yngste af Hertha Berlins tre Dárdai-brødre skifter til sommer væk fra sine to brødre og far Pál Dardai, der er cheftræner i den tyske hovedstadsklub.

Den 18-årige Bence Dárdai bliver i stedet holdkammerat med Jonas Wind og Joakim Mæhle, for han har nemlig skrevet kontrakt med Wolfsburg.

Bence Dardai skriver under på en kontrakt i VfL Wolfsburg.
Foto: VfL Wolfsburg

Dermed tager Bence Dárdai et skridt op i forhold til sine familiemedlemmer – med mindre Hertha Berlin i sæsonens sidste seks kampe overrasker og veksler sin nuværende sjetteplads i 2. Bundesligaen til minimum en tredjeplads.

Bence Dardai har i denne sæson spillet otte kampe under sin far i 2. Bundesligaen. Det er halvt så mange kampe som 24-årige Palkó Dardai og 16 kampe færre end 22-årige Márton Dardai.

Mens Bence Dárdai mestendels gør sig på den offensive del af midtbanen ligesom storebror Palkó, så er Martón midterforsvarer. Far Pál Dardai, der fra 1997 til 2011 selv spillede 373 kampe for Herthe Berlin, gjorde sig på den defensive midtbane.

Bence Dárdai har i Wolfsburg skrevet under på det, som klubben selv beskriver som en “langsigtet kontrakt”.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P