3F Superligaen

Brøndby-profil efter første derby: Det er et euforisk galehus

Det første derby som Brøndby IF-spiller var for belgiske Jordi Vanlerberghe en vild oplevelse.

Brøndbys Jordi Vanlerberghe jubler over sin scoring i kampen mod Silkeborg.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Han skiftede til Brøndby IF denne vinter.

Derfor var det også første derby mellem F.C. København og Brøndby IF for BIF-belgieren Jordi Vanlerberghe, da de to rivaler stødte sammen i Parken mandag.

Den belgiske stopper fik alle 90 minutter på banen for de blå-gule, og det bliver formentligt en oplevelse, som belgieren sent vil glemme.

Det fortæller Jordi Vanlerberghe selv til Brøndby IF’s hjemmeside, hvor han i et videointerview sætter nogle perspektiver på sin første tid på vestegnen.

– Til sidst ønsker man bare at vinde kampen, og i sidste minut sender Jacob Rasmussen en fantastisk bold dybt til Sean Klaiber, der bare hamrer den ind. Derefter er det bare et euforisk galehus, fortæller han og fortsætter:

– Alle følelser løber igennem kroppen på én gang, og man ser sig om og ser alle fansene, og hvor meget det betyder for dem. Det var et virkelig specielt øjeblik.

Siden sit skifte til Brøndby IF i slut januar har Jordi Vanlerberghe spillet tre kampe for de blå-gule med et enkelt mål til følge.

Den belgiske stopper var til en start ramt af en skade, der udskød debuten i tre kampe, men har nu spillet de seneste to kampe fra start til slut.

Den 27-årige Brøndby-stopper er fortsat på kontrakt i klubben frem til sommeren 2027.

Kent Nielsen før Brøndby: Vi møder Danmarks bedste hold

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P