3F Superligaen

Ny FCM-spiller skal vænne sig til den danske kulde

James Inyere Arinze skifter FC Ebedei ud med FC Midtjylland. Og det betyder også et skifte i vejrforhold.

James Inyere Arinze præsenteres i FC Midtjylland
Foto: FCM/William Marinus Vingtoft

Det er koldt i Danmark.

Det er vi efterhånden ved at være vant til efter flere måneders kulde. Men for den nye FC Midtjylland-spiller, James Inyere Arinze, der tirsdag blev præsenteret på heden, så er det en ting, han skal lære at håndtere.

– Jeg kender Isa Musa, Obule Sunday Moses og Mark Ugboh fra Ebedei. De kan hjælpe mig og give gode råd til, hvordan jeg eksempelvis håndterer kulden og andre kulturforskelle, siger han til FC Midtjyllands hjemmeside.

Den 18-årige midtbanespiller glæder sig til varmere måneder men også til at bevise sig i Superligaen. Ambitionerne er nemlig store.

– Nu handler det om at arbejde endnu hårdere, så jeg kan opnå flere af mine mål. Min helt store drøm er at ende i Premier League, men inden da ved jeg, at der er mange skridt, som skal tages, siger Arinze.

Nigerianeren tilslutter sig i første omgang FC Midtjyllands U19-mandskab.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P