Serie A

Inter-direktør tror på racisme-anklaget profil

Inters administrerende direktør, Beppe Marotta, tror på Inter-profilen Francesco Acerbi i den racisme-sag, som stopperen har hængende over sig. Dog understreger Marotta, at han ligeledes støtter alle tiltag mod racisme i fodbold.

Acerbi varmer op for Inter.
Foto: Piero Cruciatti/AFP/Ritzau Scanpix

Endnu en racisme-sag spøger i italiensk fodbold.

Denne gang er det førerholdet Inters 36-årige midtstopper Francesco Acerbi, der er anklaget.

Hændelsen, som Acerbi er anklaget for, udspillede sig, da Inter mødte Napoli den 17. marts. Her blev Acerbi anklaget for at have udtalt sig racistisk om Napolis Juan Jesus.

Efterfølgende slap Acerbi uden nogen straf, hvilket Napoli var utilfredse med. Nu har Inters administrerende direktør, Beppe Marotta, så kommenteret på sagen.

– Jeg har ikke talt med Juan Jesus, men jeg har talt med min spiller (Acerbi, red.), og jeg tror fuldt ud på hans version af sagen. Jeg er ikke dommer, men jeg tror på, at det var den rigtige vurdering, at der ingen beviser var for racisme.

– Jeg vil desuden gerne gentage, at Inter som klub altid går ind for initiativer, der er med til at forebygge og stoppe racisme i sporten. Vi støtter Jesus mod racisme, men der blev ikke fundet nogen beviser i sagen, siger Marotta ifølge Football Italia.

Det ser altså ikke ud til, at sagen får yderligere efterspil.

Inter ligger aktuelt nummer et i Serie A, hvor de har 14 point ned til de efterfølgende bysbørn fra AC Milan.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P