3F Superligaen

Mads Bech kostede for FCM: Fejl sker – pisse irriterende

Mads Bech Sørensen tager ansvar for sin store fejl, der mandag førte til FC Nordsjællands 0-2-føring i Herning.

Ærgerlige miner hos FCMs Mads Bech efter nederlaget i superligakampen mellem FC Midtjylland og FC Nordsjælland i Herning mandag den 1. april 2024.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

FC Midtjylland løb mandag ind i et dyrt nederlag.

Hjemme på MCH Arena var midtjyderne allerede bagud 0-1 til FC Nordsjælland, da Mads Bech Sørensen efter 51 minutters spil forærede bolden til FC Nordsjællands Ibrahim Osman.

Få sekunder senere lå bolden i målet.

Efter kampen var den tidligere Premier League-forsvarsspiller ikke bleg for at tage ansvar for fejlen.

– Jeg vil spille den over til [Sverrir] Ingason, men det bliver en for blød og upræcis aflevering, og det er bare for dårligt. Det er mit ansvar. Det er en fejl, og det sker i fodbold, men det er bare pisse irriterende, sagde Mads Bech Sørensen efter kampen til Discovery+.

Bare to minutter efter Mads Bechs fejl scorede FC Nordsjælland igen, men selvom sjællænderne dermed var foran 0-3, så fik FC Midtjylland næsten kæmpet sig tilbage.

– Jeg giver én [scoring] væk, og det er min skyld, og det må jeg tage 100 procent ansvar for. Så er det bare ærgerligt, at vi lukker en mere ind lige efter. Der var kampen mere eller mindre færdig, men jeg synes, at vi får kæmpet os godt tilbage, men vi må ikke lukke to mål ind så hurtigt.

– Jeg synes ellers, vi lægger pres på til sidst. Jeg synes, vi har nogle fine muligheder, og det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke kan putte én til en, men det er svært at vinde fodboldkampe, når vi lukker tre ind, og jeg tror egentlig, at det er det, vi skal have fokus på, lød det fra forsvarsspilleren.

FC Midtjylland skal på søndag i aktion igen, når de i Aarhus gæster AGF i mesterskabsspillets anden runde.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P