3F Superligaen

Lerager efter derby-nederlag: Skal klemme ballerne sammen

F.C. Københavns Lukas Lerager spillede for første gang i år fuld tid, da københavnerne tabte mesterskabsspillets første derby på en overtidsscoring.

F.C. Københavns Lukas Lerager i duel med Brøndbys Nicolai Vallys.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

To point er blevet til fem.

F.C. København gik ind i mesterskabsspillet med et mindre pointmæssigt efterslæb, men det blev mandag markant forstørret.

Hjemme i Parken tabte F.C. København 1-2 til rivalerne fra Brøndby, og pludselig har københavnerne det ikke længere i egne hænder.

Hos F.C. København havde de Lukas Lerager tilbage i startopstillingen for første gang i 2024, og selvom midtbanespilleren fortsat er optimistisk, så lægger han ikke skjul på, at der skal andre boller på suppen.

– Der er stadig ni kampe igen, men vi skal klemme ballerne sammen, og så skal vi til at have en stime, hvis vi skal blive danmarksmestre, siger Lerager til Viasat efter kampen.

Highlights: Røg og flotte mål i Brøndby-sejr i Parken

Den 30-årige FCK’er var tydeligvis ikke tilfreds med at skulle forlade hjemmebanen med det tredje pointtab i træk på hjemmebane mod rivalerne.

– Vi gik benhårdt efter at skulle have tre point i dag, og det er rigtig irriterende at stå med nul lige nu. Jeg føler, at vi har god kontrol, og så scorer de sådan to mål der, og det må aldrig ske.

Brøndby er kyniske, og så skal vi putte vores egne chancer ind, når vi har chancen for at lukke kampen. Meget mere er der ikke at sige til det, lyder det fra Lerager.

Sæsonens sidste københavnerderby spilles den 12. maj.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P