NordicBet Ligaen

Utrolig frisparksperle i Næstveds vigtige bundsejr

Næstved tog tre uhyre vigtige point i bunden af NordicBet Ligaen, da FC Helsingør blev besejret. Og sejren kom i hus blandt andet takket være en sand frisparksperle.

J. Schoop
32′
N. Girmai Netabay
45′
M. Ladefoged
90’+3′
45′
90′
  • Det var rækkens to bundpropper, der søndag krydsede klinger. Og begge mandskaber havde hårdt brug for en sejr, hvis drømmen om overlevelse skulle leve videre
  • Helsingør kom bedst fra land, da Jacob Schoop sparkede Alvaro Santos’ mandskab i front efter 32 minutter. Føringen blev dog udlignet, da svenske Nahom Girmai krøllede et frispark op i hjørnet på smukkeste vis
  • Det var derfor lige ved pausen, men efter en times spil fik Næstveds sommerindkøb Frederik Ellegaard sparket bolden i kassen til 1-2. I overtiden lukkede og slukkede Mikkel Ladefoged til 1-3

FC Helsingør 1-0 Næstved (Jacob Schoop, ’32)