3F Superligaen

Officielt: FCK-profil stopper til sommer

F.C. København kan søndag formiddag bekræfte, at Peter Ankersen stopper i klubben, når sæsonen når sin ende.

Peter Ankersen ærgrer sig på banen for FCK.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Peter Ankersen stopper i F.C. København, når sæsonen slutter.

Sådan lyder meldingen søndag formiddag fra klubben selv. Det fremgår i en officiel udmelding på FCK’s hjemmeside.

Her takker F.C. København Peter Ankersen for en stor indsats i klubben over de seneste mange år, der har budt på store præstationer i både Superligaen og i de europæiske turneringer.

– Peter har en fantastisk flot historik i klubben med masser af titler og europæiske gruppespil. Vi ved, at han vil være professionel til det sidste og gøre alt, han kan for, at holdet og klubben vinder mesterskabet igen, fortæller sportsdirektør Peter Christiansen og fortsætter:

– Det er ikke tiden nu til den store afsked, fordi vi har et vigtigt stykke arbejde foran os, men Peter skal selvfølgelig have en velfortjent og værdig afsked, når vi er i mål.

F.C. København begrunder ikke yderligere, hvorfor man har valgt at tage afsked med Peter Ankersen til sommer, hvor backens kontrakt også udløber. Ankersen selv slår dog fast, at han gerne så sig selv fortsætte i klubben.

– Det er ingen hemmelighed, at jeg gerne have fortsat i FCK efter sommeren, men jeg accepterer, at klubben har besluttet, at det ikke skal være sådan, fortæller Peter Ankersen og fortsætter:

– Nu handler det for mig om at hjælpe holdet mest muligt og slutte stærkt af, så vi kan stå med mesterskabet til sommer.

I alt er det blevet til 275 kampe for klubben for Peter Ankersen med 13 mål og 42 assists til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P