Jupiler Pro League

Riemer om ledelse: Ståle så spillerne som robotter

Brian Riemer fortæller i et stort interview med belgisk avis om sin tilgang til trænerrollen, og her kommer han blandt andet ind på personaleledelse.

Danske Brian Riemer afholder pressekonference i den belgiske klub Anderlecht
Foto: Ritzau / Scanpix / JONAS ROOSENS / Belga / AFP

Brian Riemer og Anderlecht indleder lørdag aften jagten på det belgiske mesterskab.

Mesterskabsspillet i Jupiler League byder i første runde på en hjemmekamp mod Royal Antwerp, hvor den danske træner skal forsøge at spille Anderlecht helt til tops og sikre det belgiske mesterskab for første gang i syv år.

Ståle Solbakken, som jeg arbejdede med i København, så fodboldspillere som robotter, han kunne styre

Det vil uden tvivl sikre den danske manager heltestatus i klubben, hvor der hvert år er store forventninger.

I et større interview med den belgiske avis Het Nieuwsblad taler Brian Riemer om presset i spidsen for traditionsklubben, hvor han blandt andet forsøger at implementere en moderne ledelsesstil.

– Jeg forsøger at være tæt med mine spillere og kender for eksempel navnene på deres børn. Jeg ved, hvornår en spiller som Luis Vazquez har brug for mig. Sådan forsøger jeg at skabe et miljø, hvor alle føler sig tilpasse, siger Brian Riemer til avisen og fortæller, at den måde Ståle Solbakken var leder på i F.C. København, slet ikke er hans stil.

– En af mine store styrker er personaleledelse. Ståle Solbakken, som jeg arbejdede med i København, så fodboldspillere som robotter, han kunne styre. Men det gælder ikke mig. Kun en træner, der er usikker, taler ikke med sine spillere. Fordi så er du bange for, hvad de vil spørge dig om, siger Riemer i interviewet.

Anderlechts kamp mod Royal Antwerp spilles klokken 20.45 lørdag aften.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P