Allsvenskan

Frederik Winther efter skifte: Føler mig mere hjemme

Frederik Winther skiftede onsdag til svenske Hammarby. Den tidligere Brøndby-stopper glæder sig nu over at være kommet tættere på Danmark både geografisk og kulturelt.

Frederik Winther bliver præsenteret som ny spiller i Hammarby.
Foto: Hammarby Fotboll

Frederik Winther har været vidt omkring de seneste år.

I begyndelsen af 2023 blev han udlejet fra Augsburg til Brøndby IF, i sommer vendte han retur til sin tyske klub og i vinter blev han så udlejet til portugisiske Estoril Praia.

Lejeopholdet fik dog en brat ende, da han onsdag skiftede til Hammarby – denne gang på en transfer, så det nu er den svenske klub, der står med ejerskabet.

Den 23-årige midtstopper sætter nu ord på nogle af sine tanker bag skiftet, blandt andet det faktum, at han på alle mulige måder nu er kommet tættere på Danmark.

– Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har været lidt omkring det sidste halvandet år. Jeg følte interessen fra Hammarby, og jeg føler også, at Hammarby er en familieklub, og så er det kulturelt tættere på, end Portugal var.

– At det er i Skandinavien betyder, at det er mere som det, jeg kommer fra i Danmark, så jeg følte, at muligheden for at komme til Hammarby og føle mig mere hjemme, var et rart og vigtigt skridt for mig som person men selvfølgelig også som fodboldspiller, siger han til Hammarbys egen hjemmeside.

Hammarby endte i forrige sæson på syvendepladsen i Allsvenskan.

Frederik Winther og co. tager hul på den nye sæson søndag, hvor der venter et opgør hjemme mod Kalmar.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P